Política de privadesa i galetes

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.repteexperimenta.cat.

En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals recollides per mitjà d’aquest web seran tractades de forma confidencial i es destinaran exclusivament a les finalitats expressades en cada cas.

Els drets d’autors, els textos, les imatges, els sons, les animacions, el programari i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, amb seu i domicili social a:

 • Carrer de l’Escorxador, s/n
  43003 Tarragona
  Q-9350003-A

Per tant, la URV està degudament autoritzada per utilitzar el material publicat.

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, comercialització, emmagatzematge, comunicació pública o transformació, total o parcial, necessita el consentiment exprés i escrit de la URV.

Respecte als drets de propietat intel·lectual, els continguts i elements gràfics que formen part del lloc web https://www.repteexperimenta.cat són de titularitat exclusiva de la Universitat Rovira i Virgili i Fundació URV i dels seus autors i tenen la consideració d’obres protegides, d’acord amb el Reial decret legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de propietat intel·lectual. Hi són igualment d’aplicació els tractats internacionals subscrits en la matèria.

Política de galetes

Què és una galeta?

Les galetes (cookies) són petits arxius de text que s’envien al dispositiu quan visiteu un lloc web. Les galetes són retornades al lloc web d’origen cada cop que el visiteu, o a un altre lloc web que reconeix la galeta. Les galetes actuen com un record d’un lloc web, la qual cosa permet recordar el dispositiu en les visites subsegüents. Les galetes també poden recordar les vostres preferències, millorar l’experiència de l’usuari, així com adaptar els anuncis.

Galetes utilitzades en aquest web

 • Galetes tècniques
  Les galetes tècniques són essencials i necessàries perquè el web funcioni correctament i per usar les diverses opcions i serveis que ofereix.
 • Galetes analítiques
  El nostre lloc web utilitza galetes de Google Analytics. La informació que recullen aquestes galetes es transferida i arxivada per Google en els seus servidors dels Estats Units, d’acord amb les seves pràctiques de privacitat. Per a més informació de les pràctiques de privadesa de Google i com s’apliquen a Google Analytics, visiteu la Política de Privadesa de Google Analytics.
 • Galetes de sessió
  Les galetes de sessió són aquelles que existeixen només mentre l’usuari navega pel web i s’eliminen al final.