Èxit rotund del primer taller familiar Repte Experimenta

Nous cicles de tallers d'experiments al 2021

taller repte experimenta en remot Eva i Barbara durant el taller familiar realitzat al novembre 2020 - Foto: Jesús García

Avui fa just una setmana del la nostra aventura en remot amb els tallers familiars Repte Experimenta. Com a equip estem més que satisfetes de l’acceptació rebuda per part de tots vosaltres.

Més d’un centenar de famílies de tot el territori català (i fins i tot alguns de fora) van gaudir dels cinc experiments de la mà de l’Eva i la Barbara des de casa seva.

Gravació del Taller repte Experimenta en directe realitzat el 20/11/20

El taller en xifres

Estem súper emocionades, perquè del més de mig centenar de famílies que ja han respost l’enquesta de satisfacció del taller, el 100% dels enquestats repetiria l’experiència. De fet, el 79% li és indiferent si fem el taller presencial o en remot, mentre el tornem a fer. Cal destacar que el 20% heu respost que ho preferiríeu en línia per poder continuar participant. És lògic, tenint en compte que un 43% residiu fora del Camp de Tarragona.  

Lloc de residència dels participants del taller Repte Experimenta en remot del 20/11/20

Això sí, sembla que haurem de buscar recursos per invertir en millorar el sistema de retransmissió en streaming. Va ser uns dels punts més comentats de cara a millorar la qualitat de l’experiència. Com a contrapartida està que, tot i les mancances, un 90% ens heu afirmat que els nens i nenes estaven molt o totalment motivats fent el taller.

I de fet, els comentaris més recurrents eren que el to era molt proper, va agradar el ritme, el tempo, la manera d’explicar i la tria dels experiments. I el que ens omple molt de satisfacció és que a més, un 95% està d’acord o totalment d’acord en que l’enfocament del taller Repte Experimenta ajuda a entendre el mètode científic!

Nou cicle de Tallers familiars + sopar en família al 2021

Gràcies als bons resultats, hem decidit que els Tallers Repte Experimenta + sopar en família s’han de repetir!

Reserveu-vos la data a l’agenda. La propera sessió serà el divendres 22 de gener de 2021 a les 19h en directe des de la URV a casa vostra! Estigueu atents a les nostres xarxes per fer la inscripció i rebre l’enllaç per connectar-vos. En aquest cas el taller serà per a famílies amb nens entre 6 i 10 anys. Els que sou més grandets, no patiu… al febrer farem una sessió exclusiva per a joves +11 anys!  

I mentre espereu, podeu passejar-vos per la plaça Corsini de Tarragona on trobareu un munt de tallers per fer per celebrar la Nit Europea de la Recerca. Ens trobareu a la primera carpa de l’esquerra. Entreu… entreu i al·lucineu amb aquest plaça virtual on des de casa us apropem a un munt de diferents disciplines de la URV i l’ICIQ!

http://tarragona.nitdelarecerca.cat/ca/placa-virtual/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*