Experimenta a casa: II Taller d’experiments en streaming

Per a famílies amb nens i nenes de 5 a 10 anys

Per participar al taller és necessari inscriure-s’hi prèviament aquí

Creieu que un ou pot surar a l’aigua? Sereu capaços de fer ballar unes llenties? I si fem “volar” el pebre?

Aquests són alguns dels reptes que Eva Pocurull investigadora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV i Barbara Vastenavond, del Departament d’Enginyeria Química de la URV us proposaran a la segona edició dels Tallers “Experimenta a casa”.

Elles es connectaran en streaming via YouTube des d’una aula del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili  proposant cinc experiments per fer en família el divendres 19 de febrer de 2021 a les 19h.

Durant una hora posaran el mètode científic en pràctica apropant fenòmens científics experimentant amb la densitat, una reacció àcid-basel’electricitat estàtica i una reacció de combustió.

Des de casa, podreu fer els experiments pas a pas, de la mà de l’Eva i la Barbara. Per saber quins materials necessitareu, feu la inscripció al taller per obtenir el llistat de tots els materials que es faran servir.

L’edat recomanada per participar al tallers és de 5 a 10 anys i es recomana que els menors vagin acompanyats d’un adult.

Un cop inscrits es facilitarà l’enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi ha la possibilitat què els participants facin preguntes a través del xat. 

Us esperem!

1 Comment

  1. Estem interessats. Potser molt divertit per al nostre fill de 8 anys. Gracies!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*