Experimenta a casa: IV Taller familiar d’experiments en directe

Per a famílies amb nens i nenes de 5 a 10 anys

Taller experiments en streaming

Sereu capaços de foradar una bossa de plàstic, sense que surti l’aigua que hi ha dins? O construir una font amb una ampolla de plàstic? I sabreu fer slime o tinta invisible en directe?

Aquests són alguns dels reptes que Eva Pocurull professora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV i Barbara Vastenavond, del Departament d’Enginyeria Química de la URV us proposaran a la quarta edició dels Tallers “Experimenta a casa” apadrinada per DOW Chemical.

Elles es connectaran en streaming via YouTube des d’una aula del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili proposant cinc experiments per fer amb vosaltres el divendres 22 d’octubre de 2021 a les 19h.

Durant una hora posaran el mètode científic en pràctica experimentant amb la resistència dels plàstics, la pressió, una reacció redox, una reacció d’entrecreuament de plàstic i l’escala matemàtica.

Per participar al taller és necessari inscriure-s’hi prèviament aquí

Des de casa, podreu fer els experiments pas a pas, de la mà de l’Eva i la Barbara. Per saber quins materials necessitareu, feu la inscripció al taller per obtenir el llistat de tots els materials que es faran servir.

L’edat recomanada per participar al taller és de 5 a 10 anys i es recomana que hi hagi un adult present durant la realització dels experiments.

Un cop inscrits es facilitarà l’enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi ha la possibilitat que els participants facin preguntes a través del xat.

Amb la col·laboració de:

2 Comments

  1. David Arso Civil 21 octubre 2021 at 11:32

    El nen està tocant àtoms i la nena s’ho mira

    The boy is touching atoms, while the girl just watches the scene

  2. El nen està agafant àtoms i la nena s’ho mira

Leave a comment

Your email address will not be published.


*