Experimenta a casa: VII taller familiar d’experiments en streaming (Especial Castanyada i Halloween)

Divendres 28 d’octubre de 2022 a les 19h

S’apropa la Castanyada i Halloween! Què en penseu de despertar els fantasmes, crear unes calcomanies en forma de castanya, reviure un esquelet o construir una cascada de fum per l’ocasió?

Aplicant el mètode científic descobrirem què és la densitat i la solubilitat. A més farem reaccions àcid-base i jugarem amb la pressió i l’electricitat estàtica. Preparats?

Aquests són alguns dels conceptes que Eva Pocurull professora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV i Barbara Vastenavond, del Departament d’Enginyeria Química de la URV us aproparan tot experimentant durant la sisena edició dels Tallers “Experimenta a casa”.

Elles es connectaran en streaming via YouTube des d’una aula del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili proposant cinc experiments per fer amb vosaltres el divendres 28 d’octubre de 2022 a les 19h.

Per participar al taller és necessari inscriure-s’hi prèviament aquí

Des de casa, podreu fer els experiments pas a pas, de la mà de l’Eva i la Barbara. Per saber quins materials necessitareu, feu la inscripció al taller per obtenir el llistat de tots els materials que es faran servir.

L’edat recomanada per participar al taller és de 5 a 12 anys i es recomana que hi hagi un adult present durant la realització dels experiments.

Un cop inscrits es facilitarà l’enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi ha la possibilitat que els participants facin preguntes a través del xat.

Amb la col·laboració de:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*