Experimenta a Casa: XI taller d’experiments en família

Divendres 10 de novembre de 2023 a les 19h

Sereu capaços de moure un recipient d’alumini sense tocar-lo? O donar vida a uns cucs de paper? I què en penseu de fer una cursa de globus o construir una cinta de Moebius?

Si voleu resoldre els quatre reptes, apunteu-vos al XI Taller d’experiments en streaming via YouTube que es farà el divendres 10 de novembre de 2023 a les 19h. Aplicarem el mètode científic i experimentarem amb materials que tots teniu per casa per entendre conceptes com el magnetisme, la capil·laritat, la tercera llei de Newton i la banda de Moebius.

Aquests són alguns dels conceptes que Eva Pocurull professora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV i Barbara Vastenavond, del Departament d’Enginyeria Química de la URV us aproparan tot experimentant durant la onzena edició dels Tallers “Experimenta a casa”.

Per participar al taller és necessari inscriure-s’hi prèviament aquí

Des de casa, podreu fer els experiments pas a pas, de la mà de l’Eva i la Barbara. Per saber quins materials necessitareu, feu la inscripció al taller per obtenir el llistat de tots els materials que es faran servir.

L’edat recomanada per participar al taller és de 6 a 12 anys i es recomana que hi hagi un adult present durant la realització dels experiments.

Un cop inscrits es facilitarà l’enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi ha la possibilitat que els participants facin preguntes a través del xat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*