Experimenta a casa: XII Taller d’experiments en streaming – Especial Nadal

Divendres 22 de desembre de 2023 a les 19h

Què en penseu d’escriure una carta secreta als Reis Mags i construir un arbre de Nadal màgic? I descobrir perquè la Lluna no cau o si podem doblegar la llum?

Al taller d’experiments Especial Nadal que es farà el divendres 22 de desembre de 2013 a les 19h via YouTube l’Eva Pocurull professora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV i Barbara Vastenavond, del Departament d’Enginyeria Química de la URV, us aproparan a conceptes científics com la reacció àcid-base, la reflexió total de la llum, l’equilibri de forces i el pH tot experimentant amb materials que teniu a casa.

Per participar al taller és necessari inscriure-s’hi prèviament aquí

Per saber quins materials necessitareu, feu la inscripció al taller. Així podreu tenir-los a punt abans del taller i fer els experiments pas a pas de la mà de l’Eva i la Barbara.

Un cop inscrits es facilitarà l’enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi ha la possibilitat que els participants facin preguntes a través del xat.

L’edat recomanada per participar al taller és de 6 a 12 anys i es recomana que hi hagi un adult present durant la realització dels experiments.

Sorteig d’entrades a Port Aventura

I com que estem a les portes de Nadal, portem regals!!! Sortejarem 2 entrades dobles a Port Aventura entre totes les famílies que comparteixin els resultats dels seus experiments via Instagram de forma pública el mateix divendres 22/12/23 abans de les 24h amb l’etiqueta #ExperimentaCasa fent menció a @retoexperimenta

Leave a comment

Your email address will not be published.


*