Experimenta a casa: XIII Taller d’experiments en streaming

Divendres 9 de febrer de 2024 a les 19h

Sereu capaços de canviar el color d’una beguda, crear un raig d’aigua que sembli congelat, moure colors de lloc sense fer res o escriure un missatge secret?

Tot experimentant i aplicant el mètode científic descobrirem què son les reaccions redox, què és el flux laminar i la refracció de la llum. També aprendrem a detectar la vitamina C.

Tot això el divendres 9 de febrer de 2024 a les 19h en una nova edició dels tallers d’experiments familiar en streaming a YouTube de la mà de l’Eva Pocurull professora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV i Barbara Vastenavond, del Departament d’Enginyeria Química de la URV.

Per saber quins materials necessitareu, feu la inscripció al taller. Així podreu tenir-los a punt i fer els experiments pas a pas de la mà de l’Eva i la Barbara.

Un cop inscrits es facilitarà l’enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi ha la possibilitat que els participants facin preguntes a través del xat.

L’edat recomanada per participar al taller és de 6 a 12 anys i es recomana que hi hagi un adult present durant la realització dels experiments.

Per participar al taller és necessari inscriure-s’hi prèviament aquí

Leave a comment

Your email address will not be published.


*