Les impulsores del Repte Experimenta, candidates al Premi Bona Gent de Tarragona 2020

Eva Pocurull i Barbara Vastenavond - foto: Rubén Borràs

http://encuestas.diaridetarragona.com/enquestes/la-bona-gent-de-tarragona-2020/eva-pocurull-y-barbara-vastenavond-despertar-vocaciones-cientificasL’equip del Repte Experimenta està molt emocionat. La passió per la nostra feina ha arribat a oïdes del Diari de Tarragona que ha decidit incorporar a l’Eva Pocurull i la Barbara Vastenavond com a candidates per optar al Premi «la Bona Gent de Tarragona 2020» per despertar vocacions científiques entre alumnes i alumnes d’ESO i Primària amb el Repte Experimenta.

Per cinquè any consecutiu, el ‘Diari’ reconeix aquelles persones que han destacat pels seus mèrits i aportació a la societat. Els internautes podran escollir fins al dijous 24 de desembre entre 25 candidatures. Es pot votar una vegada a el dia per dispositiu (mòbil, ordenadors de taula o tablet). Els guanyadors es donaran a conèixer a l’anuari de Diari de Tarragona, que sortirà publicat el 31 de desembre.

La Eva Pocurull i La Barbara Vastenavond defensen la candidatura del programa Repte Experimenta. El programa va néixer el 2019 com a projecte pilot a l’escola La Salle de Tarragona i aquest curs s’ha estès a sis escoles de Camp de Tarragona (3 públiques i 3 concertades) arribant a 1580 alumnes. Ajudat per padrins científics del món acadèmic i empresarial, cada equip d’estudiants descobreix el fonament científic d’un experiment i el posa en marxa. Al seu torn els alumnes d’ESO es converteixen en professors dels alumnes de Primària. A més el programa ofereix un cicle de tallers familiars en remot i en streaming per apropar l’experimentació també a les famílies.

Aquest programa no hagués estat possible sense el suport incondicional de les nostres empreses padrines BASF, Dupont Water Solutions, Elix Polymers, Ercros, Messer, Goma-Camps Group, Consorci d’aigües de Tarragona i Urais.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*