Repte Experimenta participa a la Nit Europea de la Recerca 2021

Concursa i guanya experimentant

L’equip del Repte Experimenta participa enguany a la Fira de Tallers de la Nit de la Recerca amb un concurs d’experiments.

Els assistents seran posats a prova amb tres reptes científics aquest divendres 24 de setembre de 2021 de 16:30 a 21:00 a la Plaça Corsini de Tarragona. Hauran d’apagar espelmes sense bufar, moure un globus sense tocar-lo i fer caber el màxim de gotes en una moneda de 20 cèntims abans no vessi.

Descobriran que tot és possible gràcies una reacció àcid-base, l’electricitat estàtica o la tensió superficial.

Tothom que accepti el repte, rebrà un petit detall* obsequiat per les nostres empreses padrines Ercros, BASF, Dupont, AEQT i Elix Polymers. A més, els participants que responguin correctament a una pregunta relacionada amb un dels experiments, entraran en un sorteig per guanyar entrades dobles de Port Aventura!

El taller es realitza en el marc de la Nit Europea de la Recerca, un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la recerca que té lloc cada any a 300 ciutats de 30 països d’Europa alhora i que, per quarta vegada, s’organitza a les comarques de Tarragona.

El taller del Repte Experimenta és a càrrec de Eva Pocurull, Marta Calull, Carme Aguilar, Núria Fontanals i Anna Masdeu, investigadores del Departament de Química Analítica i Química Orgànica (URV), i Carmen Bermudo i Barbara Vastenavond, del Departament d’Enginyeria Química (URV).

*Fins a fi d’existències

Leave a comment

Your email address will not be published.


*