RepteExperimentaPRO: desafiaments experimentals en xarxa

Ets capaç de millorar el resultat de l'experiment?

Quantes gotes necessitareu per trencar la tensió superficial de l’aigua en una moneda? Quantes espelmes sereu capaços d’apagar amb una reacció química de vinagre i bicarbonat? I així fins a 5 desafiaments…

Aquest mes de juny l’equip de Repte Experimenta us repta setmanalment a millorar els resultats dels experiments. Us apunteu a fer de PRO’s?

Com participar al #RepteExperimentaPRO:

  1. Cada dimecres de juny fins el 8 de juliol de 2020 publicarem un desafiament experimental a les nostres xarxes d’InstagramFacebook i Twitter.
  2. Feu un vídeo millorant el resultat de l’experiment i publiqueu-lo abans de la mitjanit del 12/07/20 a InstagramFacebook o Twitter de forma PÚBLICA amb l’etiqueta #RepteExperimentaPRO mencionat a  @retoexperimenta

Què podeu guanyar:

Entre tothom que comparteixi un vídeo millorant un dels desafiaments (entre el 10/06 i 12/07) sortejarem 5 entrades dobles per anar al Salting de Reus i 2 guies dExcursions amb nens des d’una àrea de pícnic de YouMeKids. En total tenim 7 premis a repartir per a que gaudiu de l’estiu en família.

Quan es publicaran els resultats del sorteig?

Els resultats del sorteig es publicaran a les xarxes el 13 de juliol de 2020.

Amb la col·laboració de:

1 Comment

  1. Hola!
    Aquest cap de setmana hem gaudit del val de Salting, ens ho hem passat molt bé. Ara, és un lloc fabulós i el val va valer molt la pena, amb 30 minuts ja estàvem baldats.
    Moltíssimes gràcies!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*